Over mij

Wat leuk dat je een kijkje neemt op de pagina over de schrijfster van deze blog. Hier stel ik mezelf graag voor. Ik ben Marianne, 28 jaar, getrouwd sinds 2014 en moeder van twee dochters. De oudste is 4 jaar en de jongste is 2,5.

Wat weetjes over mij:

  • Ik ben in 2014 afgestudeerd aan de universiteit en mocht in 2015 direct gaan promoveren in de theologie, dat is nu mijn baan;
  • Ik ben in mijn vrije tijd dol op lezen en schrijven, ik houd van handwerken (borduren en haken) en ik experimenteer graag in de keuken;
  • Ik ben creatief en perfectionistisch, houd van gezelligheid en diepgaande gesprekken, ik verdiep me in persoonlijke ontwikkeling en ben introvert.

Op “Groene stapjes” neem ik jou graag mee in mijn zoektocht naar verduurzaming, door me te richten op groen eten, groene kinderen en een groen leven op allerlei verschillende gebieden. Dit zijn wij als gezin nog volop aan het ontdekken en ontwikkelen, en ik vertel daar graag over. Vooral de combinatie van deze stappen en het opvoeden van onze kindjes vind ik een hele leuke uitdaging! Dus lees mee en leer mee, en laat je inspireren bij het zetten van groene stapjes!

Heb je vragen of suggesties voor mij of voor Groene Stapjes? Stuur dan een mailtje naar marianne@groenestapjes.nl.