Over mij

Wat leuk dat je een kijkje neemt op de pagina over de schrijfster van deze blog. Hier stel ik mezelf graag voor. Ik ben Marianne, 27 jaar, getrouwd sinds 2014 en moeder van twee dochters. De oudste is 3 jaar en de jongste is 1.

Wat weetjes over mij:

  • Ik ben in 2014 afgestudeerd aan de universiteit en mocht in 2015 direct gaan promoveren, dat is nu mijn baan;
  • Ik ben in mijn vrije tijd dol op lezen en schrijven, ik houd van handwerken (borduren en haken) en ik experimenteer graag in de keuken;
  • Ik ben creatief maar perfectionistisch, houd van gezelligheid maar niet zo van small talk, ik ga altijd mijn eigen weg en ben een stiekeme introvert.

Op “Groene stapjes” neem ik jou graag mee in mijn zoektocht binnen het veganisme, mijn pogingen tot natuurlijk ouderschap en mijn streven naar een groener leven. Deze manier van leven hebben mijn man en ik pas kort geleden ontdekt, en we zijn dus nog volop in ontwikkeling. En deze ontwikkeling deel ik graag met jou. Vooral de combinatie van deze stappen en het opvoeden van onze kindjes vind ik een hele uitdaging, maar zeker niet onmogelijk! Dus lees mee en leer mee, en neem mij als je wilt bij de hand bij het zetten van deze eerste stapjes!

Heb je vragen of suggesties voor mij of voor Groene stapjes? Stuur dan een mailtje naar marianne@groenestapjes.nl of neem contact met me op via onderstaand formulier.