Fijne momentjes,  Persoonlijk

Fijne momentjes van september en oktober

De afgelopen maanden waren heel erg hektisch. Maar dat betekent niet dat ik niet dankbaar ben voor wat er allemaal op mijn pad komt. In september is het er niet van gekomen om een blogje te plaatsen over de fijne momentjes, maar vandaag staat er een extra lange blog voor je klaar over de afgelopen twee maanden! Hier dus mijn fijne momentjes van september en oktober!

Fijne momentjes van september en oktober

♥ Ik was twaalf jaar samen met mijn lief!

♥ Ik vond een exemplaar van Het Zero Waste Project in de brievenbus #gekregen

♥ We konden onze kledingkast ophalen. Superfijn, want nu hoeven we eindelijk onze kleding niet meer uit verhuisdozen te halen als we ons aankleden. Het kostte een dag om hem in elkaar te zetten (echt waar…), maar hij is wel heel mooi en we zijn er heel blij mee.

♥ Mijn broer en schoonzus zijn getrouwd. Wat was het een mooie en emotionele dag! Ook alle herinneringen aan je eigen trouwdag komen dan weer naar boven, zie de foto hierboven 🙂

♥ Een avondje uit eten met collega’s. Het vegan konijnenvoer dat ik kreeg in plaats van schnitzel was nogal karig (lees: sla met een klein plakje gegrilde courgette en paprika), maar het was wel erg gezellig!

♥ Ik kan nu fietsen naar mijn werk. Heerlijk langs en door het bos, en in 20 minuutjes ben ik er. Lekker uitgewaaid en mijn hoofd leeg, omdat ik onderweg heb kunnen luisteren naar mijn luisterboek.

♥ Een vriend uit het buitenland kwam een weekendje op bezoek. Het was bijna twee jaar geleden dat we elkaar hadden gezien, maar het leek alsof het gisteren was! We hebben samen spelletjes gespeeld, genoten van het weer, en mijn oudste dochter vond hem fantastisch. Het was heel geslaagd!

♥ Ik ben één van de influencers van grnunited, een nieuw online groen inspiratieplatform. En afgelopen maand kwam mijn eerste bijdrage online: Baby’s en bonen, peuters en peulvruchten. Go check it out 🙂

♥ Mijn oudste dochtertje groeide uit haar kleding, dus ze had een nieuwe garderobe nodig. En die heb ik eerlijk gekocht. Een mix van tweedehands en fair, zo blij mee! Binnenkort meer hierover, to be continued.

♥ Ik heb niet alleen voor mijn dochtertje geshopt, maar voor mezelf ook. Ik heb eerlijke hempjes gekocht en een hele mooie eerlijke trui. Smoorverliefd op! Het is de duurste trui die ik ooit heb gehad, maar het is dan ook wel een pareltje. Zo zacht en kleurrijk, helemaal Marianne ♥

♥ Voor mezelf heb ik ook nog wat leuke tweedehands kleding op de kop getikt. Dat maakt die megadure trui dan weer goed.

♥ Mijn jongste dochtertje werd 1 jaar, wat wordt ze al groot 🙂

♥ Wat nieuwe recepten geprobeerd, en ze waren zooo lekker! Zo aten we een heerlijke bulgursalade van de groene meisjes, een Afrikaanse stoofpot uit het kookboek Vlees is dood. Lang leve groente en een pasta met een Oosters tintje van Nina Leus. Heel geslaagd allemaal!

♥ Een paar hele gezellige housewarmings gehad, voor vrienden en onze families. Het was heel leuk om onze dierbaren ons nieuwe huis te laten zien, “rondleidingen” te geven en ons huis onder te dompelen in liefde. We voelen ons er helemaal thuis, en iedereen kon dat zien!

♥ Ik heb mezelf een momentje gegund en gellak laten aanbrengen op mijn nagels. Nogal buiten mijn comfortzone, zo in een studio zitten en uitgebreid iemand anders met mij bezig te laten zijn, maar ik ben er wel blij mee! Normaal gesproken vind ik nagellak maar een frustrerend gedoe. Dan ben ik te lang bezig met lakken en drogen, om vervolgens te snel weer teleurgesteld te zijn in het resultaat. Maar met gellak is dat anders! Die zit nu na 1,5 week nog steeds perfect 🙂

♥ Ik heb een social media detox gedaan. Heerlijk, een maand lang geen online prikkels. Wil je weten hoe het me is bevallen? Lees dan even mijn vorige blog!

♥ We hebben mijn werkkamer wat meer ingericht. Hij is nog steeds niet helemaal af, want de lamp en gordijnen moeten nog steeds opgehangen worden, maar er hangen nu wel lijsten aan de muur om me te inspireren tijdens mijn werk, en er staan wat planten in om de kamer wat groener te maken. Het wordt nu echt een plekje voor mijzelf.

♥ Toen mijn lief terug kwam na een paar dagen weg te zijn geweest, zijn we samen een dagje naar de Efteling gegaan. Heerlijk, in alle attracties gaan waar we met de kindjes nooit zouden komen! Het was een dagje vol achtbanen en andere “enge” attracties, jeej!

♥ Kleine meisjes die samen “Lang zal ze leven” zingen, ieder op hun eigen manier. Oftewel, de oudste zingt héél hard en snel en struikelt soms over de woorden, en de jongste klapt enthousiast mee en zwiept haar handjes in de lucht bij de “hieperdepiep hoera”. Smelt…

♥ Ik mag als tester meedoen met de instagramcursus “Ik hou van mij” van Selflove Academy. Heel erg leuk om zo veel te leren over selfcare en zelfliefde, en tegelijkertijd iemand anders te kunnen helpen door middel van feedback. Aanrader!

♥ Samen met mijn ouste dochtertje ben ik naar de kappersschool gegaan om onze haren te laten knippen. Haar haren werden best lang, maar ze wilde er niets mee. Daarom hing het steeds voor haar ogen, en daar werd ik helemaal gek van (zij zelf gek genoeg niet…). Nu zit het in een leuke bob, heel eigenwijs. Past goed bij haar.

♥ We hebben een nieuwe garagedeur besteld. De oude (oorspronkelijke) is kapot, waardoor we de auto niet in de garage willen zetten. Te veel gedoe om hem er steeds uit te rijden. Maar straks kan dat dus wel, wat zo fijn is nu we hem nog maar weinig gebruiken!

♥ Op de valreep van oktober ging ik nog uit eten met mijn lieve gezinnetje, in een knus Italiaans restaurantje bij ons in de wijk. Romantisch kaarslicht, lieve bediening, fijne muziek. En een heerlijke pizza gegeten en goede wijn gedronken ♥

Dit waren mijn fijne momentjes van september en oktober. Waar ben jij dankbaar voor geweest deze maand?

2 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge