Fijne momentjes,  Persoonlijk

Fijne momentjes van mei

Er is weer een maand voorbij, dus tijd om terug te kijken op wat fijne momentjes van mei. Waar ben ik dankbaar voor? Van welke momenten heb ik genoten? Een heleboel fijne momentjes hebben te maken met het mooie weer van afgelopen maand, lees maar mee!

Fijne momentjes van mei

♥ Groene stapjes bestond in mei een jaar en heeft daarom een nieuwe look gekregen. Ik ben er heel blij mee! Wat vind jij er van?

♥ Het heerlijke weer van afgelopen maand zorgde ervoor dat we veel buiten konden zijn. Zo zijn we een aantal keer gaan spelen in de speeltuin, een paar straten verderop.

♥ De pilea die ik in november had gekregen, is moeder geworden. Ik heb de baby-pilea eerst even laten wortelen in wat water en daarna verpot. Dat maakt mij officieel een “Pilea Granny” 😉

♥ Ook konden we met dit weer lekker eten in de tuin. Dit geeft me altijd zo’n vakantiegevoel 🙂

Call me crazy, maar ik houd ervan om even aan mijn armen te ruiken als de zon zo schijnt. De geur van de zon trekt dan in mijn armen, en dat is dé ultieme zomergeur als je het mij vraagt!

♥ Met het zonnige weer bleven we ook gewoon thuis, en speelden en werkten we in de achtertuin. We zagen wormen, mieren en pissebedden, die mijn dochtertje allemaal uitgebreid wilde bekijken en gedag wilde zeggen. Fantastisch!

♥ Ik heb een nieuwe avondroutine gevonden voor mijn dochtertjes die véél beter werkt dan wat ik hiervoor probeerde. Het was eerst iedere avond drama met mijn jongste, die altijd ging huilen wanneer ik de kamer verliet. Nu heb ik de boel omgegooid, en gaat ze na haar laatste avondvoeding meestal zonder protest lief slapen. En heb ik dus ook meer rust. Win win!

♥ De zon vraagt erom om mijn was te drogen in de tuin. Vooruit dan maar, nu is hij lekker snel klaar!

♥ Mijn kinderen groeien ontzettend naar elkaar toe. Ze kletsen en lachen de hele dag door. Kiekeboe spelen, kietelen, speelgoed afpakken en teruggeven, ze vinden het allemaal geweldig. En giechelende zusjes maken echt het mooiste geluid dat bestaat…

♥ Je kunt je misschien voorstellen dat een huis met twee kleine kinderen over het algemeen een bende is. Extra fijn dus als het je lukt om het huis een keer goed op te ruimen! (Ook al is het maar voor één avond…)

♥ Naar aanleiding van moederdag had ik een heel persoonlijke blog geschreven over mijn eerste zwangerschap die uitliep op een miskraam. En op deze blog heb ik zulke mooie en lieve reacties mogen ontvangen, dank je wel!

♥ Moederdag dus. Inclusief zelfgemaakte cadeautjes, knuffels en kusjes. (Dit zijn potjes van babyvoeding, bedekt met klei, en versierd met knoopjes en kraaltjes en een handafdrukje ♥ De mooiste pennenhouders die er bestaan, als je het mij vraagt)

♥ Mijn man moest voor zijn werk een week naar het buitenland. En dus was ik een week alleen met mijn dochtertjes, waar ik best wel tegenop zag. Gelukkig is de week heel erg goed gegaan, maar het fijnste moment was toch wel toen hij na een week weer thuis kwam 🙂

♥ Mijn jongste ontwikkelt zich met sprongen! Ze kan ineens gaan zitten én ze kruipt plotseling de hele kamer rond. En snel dat ze gaat!

♥ Ik moest naar de tandarts en alles was goed. Geen gaatjes! Dus ik liep blij naar huis 😉

♥ Mijn man kwam speciaal voor mij vroeg naar huis van zijn werk. Ik had het even heel moeilijk, en hij zette zijn werk aan de kant en was er voor mij.

♥ Mijn oudste was erg bang voor onweer, totdat oma het “bommel de bommel” noemde. Nu roept ze enthousiast “bommel bommel!” en wil ze steeds meer donder horen! Bovendien, ’s avonds begint ze niet meer bij elke donder te huilen in haar bedje, maar gaat ze gewoon slapen. Yes!

♥ Ik was bij een promotie van een collega. Zo bijzonder om mee te maken! Het lekenpraatje, de verdediging, en uiteindelijk de titel dr. Wauw!

Wat waren jouw fijne momentjes van mei om dankbaar voor te zijn?

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge