Fijne momentjes,  Persoonlijk

Fijne momentjes van juni

Afgelopen maand was voor mij een drukke maand. Aan de ene kant vind ik dat niet zo leuk en word ik er erg moe van, maar aan de andere kant levert het wel veel fijne momentjes op! Juni was dan ook een maand vól met fijne momentjes, lees maar mee.

Fijne momentjes van juni

♥ Het is weer aardbeienseizoen! Daarom halen we regelmatig verse aardbeitjes, lokaal bij de boer aan de rand van ons dorp. Als je mij volgt op Instagram, heb je een keertje mee kunnen gaan 🙂

♥ Het was zulk heerlijk weer afgelopen maand, dat we ook regelmatig samen naar de speeltuin zijn gegaan. Al dan niet gecombineerd met een drankje op het terras, het was keer op keer een succes.

♥ Een collega van mij ging promoveren, en ik mocht paranimf zijn. Wat een bijzondere ervaring was dat!

♥ Met ons gezinnetje zijn we een dagje naar de Ouders Natuurlijk beurs geweest, een beurs die mij op het lijf geschreven is, omdat hij over natuurlijk ouderschap gaat.

♥ Er kwamen een paar ex-medestudenten op bezoek. Het was héél lang geleden dat we elkaar echt hadden gesproken, dus het was heel leuk om bij te kletsen en gezellig samen te eten.

♥ Mijn oudste meisje werd weer ziek, gevalletje voedselvergiftiging. Keerzijde was dat ze de hele tijd wilde knuffelen, en daar zeg ik natuurlijk geen “nee” tegen!

♥ Nu mijn jongste dochtertje goed zelfstandig kan zitten, zet ik mijn meisjes regelmatig samen in bad. Wat een plezier hebben ze dan, lekker spetteren met zijn tweeën 🙂

♥ En nu ze zelfstandig kan zitten, vond ik het ook tijd worden voor fietstochtjes. Ik heb daarom een fietsstoeltje achterop mijn fiets laten zetten, zodat ik met allebei mijn meisjes kan gaan fietsen. Wat een feest vinden ze dat, en ik ook!

♥ Ik maakte Turkse pizza’s. Het recept hoe je kant-en-klare lekker kunt beleggen, staat hier, maar nu had ik de pizza’s ook zelf gemaakt. Recept komt binnenkort online, want het was zeker geslaagd. Het bewijs is dat zelfs mijn kieskeurige peuter haar pizza helemaal wilde opeten!

♥ Groot nieuws: wij gaan verhuizen! We waren er al sinds april mee bezig, maar in juni hadden we eindelijk de hypotheek rond. Nu mag het dus openbaar! In augustus zullen we druk bezig zijn met klussen, maar aan het einde van die maand gaan we over. Spannend!

♥ Om te vieren dat die verhuizing écht gaat gebeuren, gingen we heerlijk uit eten met z’n viertjes. Naar de Italiaan deze keer, waar ik vegan heb kunnen genieten van bruschetta’s, een pizza boordevol groenten en een verse muntthee toe.

♥ Nu de hypotheek rond is, durven we eindelijk aan de slag te gaan met de verhuizing. Dus we zijn deze maand al druk bezig geweest met een aantal verhuiszaken regelen, wat voelt dat goed! Zo hebben we iemand geregeld die voor ons komt schilderen en wordt er straks een nieuwe vloer gelegd.

♥ Ook hebben we een nieuwe kinderopvang gevonden voor onze dochters. Dat vond ik toch wel een dingetje, omdat ik het lastig vind om hen uit hun vertrouwde omgeving weg te halen. Maar toen we op bezoek waren bij de nieuwe opvang, had ik direct een goed gevoel en wist ik dat dit een fijne nieuwe plek is voor onze kindjes.

♥ In juni was het ook Vaderdag. Dit hebben we gevierd met zelfgemaakte cadeautjes (spetterschilderijtjes van de kindjes en een handletterposter van mij) en gezellig samen thuis zijn.

♥ Ik ging een dagje weg samen met mijn eigen mama. Ik wilde haar graag de omgeving van ons nieuwe huis laten zien, en daarna hebben we genoten van een heerlijke vegan high-tea. Wat was het gezellig!

♥ De afgelopen maand zijn we op zondag vaak gaan wandelen. Bij een klooster bij ons in de buurt huppelen allemaal konijntjes rond, dus die moesten we natuurlijk zoeken!

♥ Opa kwam ook nog spontaan langs. We gingen met z’n allen naar de speeltuin omdat het zulk heerlijk weer was, en bleven daar toen meteen hangen voor een picknick. Nog een ijsje toe bij de lokale snackbar, en het was een perfect gezellige avond! Dit soort avonden zijn de beste 🙂

♥ We gingen als afsluiter van de maand nog naar de jaarlijkse familiedag van het werk van manlief. Er was van alles te doen en te bekijken, maar mijn peuter vond de draaimolen verreweg het leuks. Daar is ze wel 20x in geweest!

Zo, dat was hem weer voor deze maand. Welke fijne momentjes van juni heb jij beleefd?

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge