Fijne momentjes,  Persoonlijk

Fijne momentjes van februari

Ik heb dan wel een blogpauze voor onbepaalde tijd hier op Groene stapjes ingelast, maar toch zal ik af en toe eens wat plaatsen. Zo ook nu: een lijstje met fijne momentjes van februari. Lees en geniet je even mee?

Zoals je in mijn vorige blog hebt kunnen lezen, gaat het momenteel niet zo goed met mij. Toch probeer ik nog steeds stil te staan bij de kleine fijne dingen, en heb ik een lijstje kunnen opstellen met momenten die mij in februari even een warm hart bezorgden.

Fijne momentjes van februari

♥ Ik had een heel gezellige spelletjesavond met mijn man, toen hij in het weekend weer thuis was. Even geen schermen, maar fijn quality time met zijn tweetjes.

♥ Ons huis was in februari een ware ziekenboeg; iedereen moest aan de griep geloven. Toch had het op een bepaalde manier ook wel iets; kleine kindjes worden dan namelijk zo knuffelig. Hét moment om samen op de bank te kruipen en boekjes te lezen.

♥ De eerste twee tandjes van mijn jongste dochter kwamen door. Dat vind ik toch altijd bijzonder, het échte baby-achtige verdwijnt dan namelijk.

♥ Naast de buikgriep kreeg mijn oudste ook de waterpokken. Ontzettend zielig voor haar op dat moment, met verhoging, verkoudheid, jeuk en niet kunnen slapen, maar de waterpokken blijven toch ook een mijlpaal!

♥ In februari waren mijn man en ik al weer 4 jaar getrouwd! Time flies 🙂 We hebben de gewoonte om elk jaar opnieuw onze trouwkleding aan te trekken en een foto te maken, en dat deden we dit jaar dus ook. Smile!

♥ Ik heb een nieuwe hobby gevonden: Handlettering. Ik hou sinds een paar maanden een self-care journal bij, en daar probeer ik nu iets moois van te maken door bijzondere pagina’s te maken met handlettering. Wat is dat leuk om te doen, ik kan er echt mijn creatieve “ei” in kwijt 🙂

♥ Eindelijk heb ik hulp gezocht en gevonden voor mezelf en erkenning gekregen dat het inderdaad niet goed met me gaat. Nu kan ik hier aan gaan werken. Over een poosje zal ik meer vertellen (Iets met een drempel overstappen en moed bij elkaar rapen enzo).

♥ We hebben heerlijk met ons gezinnetje gegeten in een vega(n) buffetrestaurant in Breda: Loff. Ken jij het al? Aanrader! Alles is biologisch en vegetarisch, en het meeste zelfs veganistisch. Alle ingrediënten staan bovendien aangegeven, dus ook met allergieën kun je er supergoed terecht. Oh, en het is heel kindvriendelijk. Zie mijn meisje nou toch spelen in de keuken!

♥ Jaren geleden (lees: 2013-2014) was ik enthousiast begonnen een vest voor mezelf te haken. Begonnen ja. En nu heb ik het eindelijk weer opgepakt. Ik ben vastbesloten dit vest af te maken en mijn eerste eigen zelfgemaakte kledingstuk te gaan dragen!

♥ Het was lang geleden dat ik weer eens voor mezelf naar de kapper was geweest, maar nu had ik dit momentje echt even nodig. Blij met het resultaat; mijn haar zit eindelijk weer een beetje fatsoenlijk 🙂

♥ Het is zo fijn om te zien hoe mijn kleine meisjes dol zijn op elkaar. Om te zien hoe ze elkaar kunnen vermaken en elkaar aan het lachen kunnen krijgen, en zelfs hoe ze op hun eigen manier samen “spelen”.

Zo, dit waren mijn fijne momentjes van februari. Ik hoop dat maart ook weer zulke fijne momentjes mag brengen!

6 reacties

 • Maryan

  Wat een ontzettend leuke blog om te lezen! Ik blijf echt geboeid lezen. Heel veel sterkte verder en ik hoop dat het goed met je gaat met wat er ook nog komen zal. Een lieve groet, Maryan

 • Sara

  Leuk om deze fijne momentjes te lezen! Ik hoop dat het snel weer beter gaat met je.

  Je hebt mij geïnspireerd om ook zo’n blog te gaan schrijven (moet ik maar snel gaan doen anders is het alweer halverwege maart :O)
  Sara onlangs geplaatst…KledingruilfeestjeMy Profile

 • Marloes

  He wat leuk om weer eens wat van je te lezen 🙂 Ik neem nog regelmatig een kijkje op je blog namelijk! Wat goed dat je aan jezelf gaat werken. Erkenning is al een hele grote stap. Ik wens je al het beste toe!
  Trouwens, wat een leuke traditie om elk jaar jullie trouwkleding weer aan te trekken. Is je man nou zo groot of ben jij zo klein? Haha! Jammer van de griep, maar verder klinkt het als een goede maand 🙂
  Marloes onlangs geplaatst…Is je huis ooit echt af?My Profile

  • Marianne

   Hahaha, dankjewel. Mijn man is vrij lang, bijna 2 meter, en ik ben een beetje klein, bijna 1.70. Maar als ik op de onderste traptrede sta of op een krukje, kan ik hem prima zoenen ?

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge