Fijne momentjes,  Persoonlijk

Fijne momentjes van april

Er is weer een maand voorbij! April doet wat-ie wil, en ik probeer dat ook te doen. Dit zijn mijn fijne momentjes van april die daarvan het gevolg waren. Enjoy!

Fijne momentjes van april

♥ Pasen gevierd zonder daarbij dieren te laten lijden. Dus geen eitjes, maar wel andere lekkere dingen, zoals bijvoorbeeld scrambled tofu.

♥ Voor het eerst heb ik bewust kleding gekocht. Niet echte fair fashion, maar tweedehands fast fashion bij de kringloopwinkel. Megaduurzaam dus, en helemaal mijn stijl. En dat voor een prikkie!

♥ En ik heb nog meer duurzame aankopen gedaan! Namelijk… groente- en fruitnetjes en broodzakjes van eerlijke biokatoen, allemaal herbruikbaar. Inmiddels ook al een paar keer meegenomen naar de supermarkt, en positieve reacties gekregen 🙂

♥ Als ik het zo opschrijf, heb ik wel een hoop geshopt. Moet kunnen een keertje. Zo heb ik ook barefoot schoenen gekocht. Wat dat zijn? Dat lees je binnenkort!

♥ De nieuwe zandbak in de tuin van oma waar mijn dochtertje in kan spelen. Ze vindt het geweldig!

♥ Ik ben op ontdekkingsreis gegaan over wat ik nou wil. Waar word ik gelukkig van? Soms maakten mijn “uitstapjes” me erg ongelukkig en onzeker, andere keren waren ze euforisch. Klinkt vaag hè? Ik zal je zeggen: dat is het ook.

♥ Mijn oudste dochtertje begint zindelijk te worden. Ik ben zo megatrots op haar mijlpalen.

♥ We gingen een weekje weg met het gezin naar Zeeland. Lekker uitwaaien aan het strand, wandelen door stadjes, spelen in speeltuinen, en lekker eten en drinken!

♥ Een avondje dat eerst verpest leek door een mislukt restaurantbezoek, maar vervolgens heel geslaagd was door hilarische spelletjes “Wie is het?” en “Pim pam pet” te spelen. En wijn te drinken.

♥ Buiten eten met dit lekkere weer, het kan weer!

♥ Na 2 jaar weer een keertje hardlopen, en het ging zo veel beter dan verwacht! Ik had ineens de drang om te gaan rennen, en gelukkig kon ik daar op dat moment ook aan toegeven. Mijn conditie kon het boven verwachting goed aan. Mijn knieën helaas iets minder.

♥ Een spontaan dagje naar vrienden en familie. ’s Ochtends bij het opstaan wisten we nog van niks. ’s Avonds bij thuiskomst hadden we ineens heel veel mensen gezien en een heel gezellige dag gehad.

♥ Mijn jongste dochtertje begint te begrijpen hoe ze vast voedsel moet eten. Wat een knoeiboel is het elke keer, maar die kreetjes die ze slaakt als ze haar bordje ziet, de manier waarop ze haar mondje opent en naar de lepel kijkt en de felle armbewegingen van enthousiasme, maken mijn mamahart blij.

♥ Door mijn man na het eten naar de slaapkamer gestuurd worden om even iets voor mezelf te doen, zodat ik niet hoefde op te ruimen en niet de kindjes hoefde klaar te maken om te gaan slapen. Wat een luxe!

♥ Mijn oudste dochtertje die haar pop borstvoeding geeft ♥

♥ Mijn eerste moodboard gemaakt. Ik ben er zo blij mee!

♥ Mijn oudste dochter die cherrytomaatjes en komkommer wilde “snoepen” terwijl ik aan het koken was. Ze gaat echt steeds beter eten, we komen er wel!

♥ Dagje weg van thuis. Ondanks dat de trein niet reed, de bussen staakten (of eigenlijk de chauffeurs daarvan), en het de hele dag regende, toch doorgezet en dat dagje voor mezelf gepakt. En met een heel voldaan gevoel weer thuisgekomen 🙂

2 reacties

    • Marianne

      Ja lief hè ? En ik ben ook echt heel blij met mijn tasjes, ik stop er zo enthousiast mijn groente en fruit in ? Ik ga er bijna gezonder van eten, gewoon om dat eten in die tasjes te kunnen stoppen, hahaha!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge