Fijne momentjes,  Persoonlijk

Fijne momentjes van maart

Zalig Pasen! Maart is weer voorbij, de eerste lentemaand van het jaar. Maar het was ook een maand waarin het nog even heel streng winter was. En een maand waarin weer een hoop is gebeurd. Eens kijken wat voor fijne momentjes ik heb mogen beleven. Lees je gezellig mee?

Fijne momentjes van maart

♥ Sneeuw! Ja, nog één keer. En wat kon ik daar van genieten!

♥ Na de sneeuw hing de lente al gauw in de lucht. En dit was te zien, te voelen en te ruiken in de natuur!

♥ Er werd een bos bloemen bezorgd door mijn werk, om me een hart onder de riem te steken.

♥ Mijn man was jarig 🙂

♥ Samen met hem kon ik een middagje de stad in, even weg van thuis, weg van de kindjes, en even heerlijk met zijn tweetjes.

♥ Ochtendknuffels met mijn kleine baby’tje zijn ook altijd heerlijk, en ze zien er ongeveer zo uit:

♥ Mijn oudste meisje eet opeens een stuk beter, nu ze mag “snoepen” en “proeven” in de keuken.

♥ Een lieve vriendin had gevraagd of ik met haar naar VeggieWorld wilde gaan in Utrecht. Zeker weten, wat was dat een fijne middag!

♥ Ik heb afgelopen maand heel veel goede en diepgaande gesprekken mogen voeren. Ik heb zo veel liefde gevoeld van de mensen om mij heen, begrip gekregen voor mijn situatie en hulp ontvangen.

♥ Ik heb gelegenheid gevonden om opnieuw te ontdekken hoe fijn ik het vind om te lezen. Als kind was dit één van mijn grootste hobby’s, maar nu komt het er eigenlijk nooit meer van. Dat probeer ik nu te veranderen.

♥ Mijn jongste, een buikslaper, rolt zich steeds in haar bedje op haar rug. Vervolgens kan ze niet meer slapen, maar ze ligt me wel elke keer stralend aan te kijken als ik bij haar kom kijken!

♥ Het was weer tijd om met mijn dochtertjes naar het consultatiebureau te gaan en alles was goed 🙂 Ze zijn goed gegroeid, zowel in lengte als in gewicht, en ze ontwikkelen zich voorbeeldig. Blije en trotse mama!

♥ Mijn oudste dochter begint fantasie te krijgen. Ze is helemaal in haar eigen wereld als ze tegen haar knuffel of pop praat, of wanneer ze staat te “koken”; dan kletst ze honderduit en is ze zo blij.

♥ Wat geeft het me een rust als ’s middags allebei de meisjes liggen te slapen. Dan kan ik weer een beetje bijtanken voor de rest van de dag.

♥ Mijn jongste dochter was deze maand een half jaar oud. Wat gaat de tijd toch snel!

♥ En mijn oudste dochter werd deze maand twee jaar oud. Mijn hemel, dat maakt mij al twee jaar moeder!

♥ Mijn peutertje was zo trots op de bumbanaantjes die ze mocht trakteren op de kinderopvang 🙂 (En ik stiekem ook, hahaha)

♥ Mijn jongste dochter rolt sinds een paar dagen ook spelend van haar rug naar haar buik en weer terug. Wat vindt ze dat leuk om te doen!

♥ Mijn jongste dochter krijgt nu ook vast voedsel. Kleine beetjes, om te proeven en te ontdekken. Zo schattig, die gezichtjes die ze dan trekt!

♥ In maart gingen we ook voor de eerste keer dit jaar spelen in de speeltuin. Glijden van de glijbaan en op en neer op de wipwap 🙂

♥ Op de valreep zijn we nog de tuin ingegaan om deze klaar te maken voor het nieuwe seizoen. Dit heb je al kunnen zien op mijn instastories, maar er zal ook nog een blogje over volgen om mijn nieuwe moestuinavonturen in te luiden.

♥ Mijn man heeft zijn diploma voor zijn werk gehaald, ik ben echt apetrots op hem!

Zo, dat was hem weer! Was maart voor jou ook een leuke maand met veel fijne momenten?

2 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge