Over mij

Wat leuk dat je een kijkje neemt op de pagina over de schrijfster van deze blog. Hier stel ik mezelf graag voor. Ik ben Marianne, een vrouw van 25 jaar, getrouwd sinds 2014 en moeder van een dochter sinds 2016. Momenteel ben ik in blijde verwachting van onze tweede spruit, die we in september 2017 hopen te ontmoeten.

Wat weetjes over mij:

  • Ik ben in 2014 afgestudeerd aan de universiteit en mocht in 2015 direct gaan promoveren, dat is nu mijn baan;
  • Ik ben in mijn vrije tijd dol op lezen en schrijven, ik houd van handwerken (borduren en haken) en ik experimenteer graag in de keuken;
  • Ik ben creatief maar perfectionistisch, houd van gezelligheid maar niet zo van small talk, ik ga altijd mijn eigen weg en ben een stiekeme introvert.

Op “Groene stapjes” neem ik jou graag mee in mijn zoektocht binnen het veganisme, mijn pogingen tot natuurlijk ouderschap en mijn streven naar een groener leven. Deze manier van leven hebben mijn man en ik pas kort geleden ontdekt, en we zijn dus nog volop in ontwikkeling. En deze ontwikkeling deel ik graag met jou. Vooral de combinatie van deze stappen en het opvoeden van ons kindje (en straks onze kindjes) vind ik een hele uitdaging, maar zeker niet onmogelijk! Dus lees mee en leer mee, en neem mij als je wilt bij de hand bij het zetten van deze enge eerste stapjes!

Heb je vragen of suggesties voor mij of voor Groene stapjes? Neem dan contact met me op via onderstaand formulier.